Filtruoti pagal

Kaina

Kaina

  • 2,00 € - 37,00 €

Prekės ženklas

Prekės ženklas

Dydis

Dydis

Telefono laikikliai dviračiui

Aktyvūs filtrai

Jei savo laisvalaikio neįsivaizduojate be dviračio, telefono laikiklis dviračiui bus būtinas pirkinys! Mūsų e. parduotuvėje rasite įvairių tipų telefonų dėklų, tikime, kad galėsite išsirinkti jums patogiausią gera kaina. Skaitykite toliau ir sužinokite, į ką atkreipti dėmesį renkantis sportinį telefono laikiklį dviračiui.

Kokią naudą gali atnešti dviračių telefono laikiklis?

Telefono laikiklis ant dviračio pravers, jei dviračiu važinėjate dažnai, mėgstate leistis į tolimesnius žygius, kur reikia navigacijos. Taip pat laikiklis gali būti naudingas, jei dviratis yra jūsų pagrindinė transporto priemonė. Patogiai laikiklyje laikomas telefonas bus visada lengvai pasiekiamas, važiuodami su ausinėmis galėsite patogiai atsiliepti į skambučius ir matyti ekrane, kas skambina.

Dviračiams skirti laikikliai, įprastai, būna dviejų tipų – su apsauginiu dėklu arba be jo. Apsauginį dėklą / kišenę turintys laikikliai bus geri tuo, kad apsaugos telefoną nuo lietaus, dulkių, purvo. Nelaimės atveju telefonas liks savo vietoje ir bus papildomai apsaugotas nuo smūgio.

Kaip išsirinkti tinkamą telefono laikiklį dviračiui?

Telefono laikiklis dviračiui turėtų būti pasirenkamas pagal jūsų norus ir pageidavimus. Pirmiausia, atkreipkite dėmesį į laikiklio dydį. Čia svarbūs du parametrai – kokio dydžio telefonas telpa į laikiklį bei ant kokio dydžio dviračio rėmo galima montuoti laikiklį.

Daugelis šiuolaikinių telefonų telpa į parduodamus laikiklius, tačiau visada verta papildomai įsitikinti, kad jūsų telefono modelis tikrai tilps į naują dėklą. Dėklo dydis nurodomas aprašyme, ieškokite arba ekrano dydžio coliais, pavyzdžiui, 5“, arba dėklo aukščio ir pločio centimetrais ar milimetrais. Taip pat aprašyme skaitykite, kokio skersmens turi būti jūsų dviračio rėmas, kad galėtumėte saugiai užmontuoti laikiklį. Įprastai nurodomas rėmo skersmuo milimetrais, pavyzdžiui, 20 mm.

Kokias funkcijas gali turėti dviračio laikiklis?

Skirtingi dviračių laikikliai gali turėti skirtingas funkcijas. Rinkitės laikiklį pagal tai, kas atrodo svarbu ir reikalinga būtent jums:

·         Pasisukimas 360 laipsnių kampu. Kai kurie laikikliai turi šią patogią funkciją, kuri leidžia telefoną su visu dėklu pasukti norima kryptimi ir naudoti telefoną tiek horizontaliai, tiek vertikaliai.

·         Greitas uždėjimas / nuėmimas. Kai kurie laikikliai turi lengvą uždėjimo ir nuėmimo sistemą, kad trumpam sustojęs galėtumėte greitai nuimti telefoną ir jo nereikėtų išimti iš dėklo.

·         Apsauga nuo purvo, lietaus. Kai kurie dviračių laikikliai yra be apsauginės plėvelės ar dėklo, o kai kurie su. Toks dėklas apsaugo telefoną nuo purvo, lietaus.

·         Lietimui jautri plėvelė. Kai kurie laikikliai turi dėklus su specialia plėvele, jautria lietimui. Tai reiškia, kad telefono laikiklis ant dviračio leis naudoti telefoną net ir tada, kai jis bus dėkle.

·         Papildoma vieta daiktams. Kai kurie laikikliai atlieka du viename funkciją – jie turi nedidelį krepšį daiktams laikyti (pvz., piniginei ar dviračio remonto rinkiniui), o ant viršaus yra speciali kišenė telefonui su skaidria plėvele.