Filtruoti pagal

Kaina

Kaina

  • 284,00 € - 285,00 €

Power bank 50000mah

Aktyvūs filtrai

Išorinės baterijos arba, angliškai, power bank, tapo neatsiejama mūsų kasdienybės dalimi. Kiekvienas iš mūsų turime naujesnį ar senesnį modelį. O jei šiandien nusprendėte atsinaujinti ir įsigyti kokybišką bateriją – atėjote ten, kur reikia. Išorinė baterija 50 000 mAh – puikus pasirinkimas, jei ieškote galingos, kokybiškos išorinės baterijos.


 Power bank 50 000 mAh ir privalumai


Jei 20 000 ar 30 000 mAh talpos baterija yra gana nedidelė, lengva, telpanti į kišenę, tai 50 000 mAh talpos baterija jau yra kiek didesnė, sunkesnė, bet, žinoma, talpinanti daugiau elektros energijos. Tokio dydžio baterija gali turėti ir įvairių papildomų funkcijų:

·    Įkrovimo galimybę saulės energija,

·    Įmontuotą žiebtuvėlį, kuris pravers turistaujant ar dingus elektrai,

·    Daug įvairių jungčių, visiems jūsų prietaisams.

Žinoma, didžiausias jos privalumas – talpa. Tokio dydžio baterija pravers, jei keliaujate kažkur, kur ilgesnį laiką būsite be elektros. Ji leis įkrauti telefoną, planšetę, žiebtuvėlį ir kitus įkraunamus daiktus po kelis kartus. Išorinės baterijos dažnai pasirenkamos kaip atsarginis elektros šaltinis vienkiemiuose ir prie tinklo neprijungtose sodybose. Jos yra pigesnės nei standartiniai prie tinklo neprijungtų sodybų elektros sprendimai, tačiau puikiai patenkina būtiniausią elektros poreikį. Taip pat tokia baterija pravers kiekvienuose namuose, kai netikėtai dings elektra.


 Kaip išnaudoti visas power bank 50 000 mAh galimybes?


Power bank 50 000 mAh kaina yra apie 30–70 eurų. Kaina priklauso nuo gamintojo ir papildomų funkcijų. Jei nesate tikri, ar jums reikalinga tokia didesnė, brangesnė baterija, įvertinkite kaip dažnai jums reikės įkrauti savo prietaisus ir kiek elektros energijos norite „nešiotis“ su savimi. Paskaičiuokime:

·    Vidutinė išmaniojo telefono baterija yra apie 4500 mAh. Taigi tokia baterija telefoną galėtų įkrauti net 11 kartų.

·    Išmaniųjų laikrodžių baterijų talpa labai skiriasi. Paprastesni modeliai (apyrankės) turi nedideles 150–200 mAh baterijas. Išmanesni modeliai su spalvotais ekranais ir daugiau funkcijų gali turėti 400–500 mAh talpos bateriją. Atitinkamai tokia baterija laikrodį įkrautų net 100–330 kartų!

·    Vidutinė planšečių baterijos talpa yra 5000–8000 mAh. Tokia išorinė baterija jūsų planšetę galėtų įkrauti 6–10 kartų.


 Išorinė baterija 50 000 mAh: į ką atkreipti dėmesį prieš perkant


Pirkdami išorinę bateriją internetu galėsite lengvai palyginti skirtingas baterijų funkcijas ir kainą. Taip galėsite išsirinkite bateriją, kuri geriausiai tinka jums! Juk visų poreikiai skirtingi, todėl ir baterijos yra gaminamos atsižvelgiant į skirtingų žmonių poreikius. Kitų pirkėjų atsiliepimai gali padėti nuspręsti, kuris modelis geriausiai tiks būtent jums. Power bank 50 000 mAh kaina gali svyruoti nuo 30 iki 70 ar daugiau eurų. Tačiau išorinė baterija – puiki investicija į saugumą ir patogumą, kuri pravers keliaujant, dirbant, atostogaujant užmiesty, keliaujant automobiliu, lankantis kaimo turizmo sodyboje ar žygiuojant laukinėje gamtoje be elektros.