Filtruoti pagal

Kaina

Kaina

  • 29,00 € - 45,00 €

Power bank 30000mah

Aktyvūs filtrai

Išorinė baterija – itin reikalingas priedas, jei vis atsiduriate situacijose, kur negalite įsikrauti telefono. Telefonas, planšetė, išmanusis laikrodis, ausinės jau yra ne tik laisvalaikio atributai, bet dažnai ir su darbu susiję aksesuarai. Kad jūsų reikalingiausi prietaisai visada būtų įkrauti ir paruošti naudoti, jums bus reikalingas galingas power bank 30 000 mAh, 40 000 mAh ar didesnės talpos baterija.

Power bank 30 000 mAh privalumai

30 000 mAh talpos išorinė baterija, tai idealus pasirinkimas ieškantiems aukso viduriuko tarp baterijos svorio ir jos talpos. Didesnės baterijos yra šiek tiek brangesnės, tačiau, dažnai, jos turi ir daugiau papildomų funkcijų. Rinkdamiesi atkreipkite dėmesį, ar baterija turi greito įkrovimo funkciją. Taip pat įsitikinkite, kad ji turėtų visus jūsų prietaisams reikalingus lizdus – ar tai būtų A, ar C tipo USB jungtys.

30 000 mAh baterija vidutinį išmanųjį telefoną nuo 0 iki 100 proc. gali įkrauti apie 6 kartus. Išmaniųjų laikrodžių baterijos talpa yra gerokai mažesnė, priklausomai nuo modelio ji gali svyruoti nuo 150 iki 500 mAh. Taigi atitinkamai naudodami savo išorinę bateriją laikrodį įkrauti galėsite net keliasdešimt kartų. Jei su išorine baterija norėsite įkrauti planšetę, turėkite omeny, kad jos baterijos talpa gerokai didesnė – apie 5000–8000 mAh. Tokiu atveju su pilnai įkrauta baterija planšetę įkrausite kelis kartus. 

Žinoma, realiame gyvenime tikriausiai vienu metu ar paeiliui krausite kelis skirtingus įrenginius. Tačiau tokio dydžio baterija leis ramiai keliauti ar dirbti papildomai neįkraunant išorinės baterijos bent kelias dienas, o gal net ir savaites – priklausomai nuo to kaip dažnai jos prireiks. Power bank 30 000 mAh kaina tikrai yra nedidelė, kai įvertini, kiek naudos ji gali duoti.

Kaip išnaudoti visas power bank 30 000 mAh galimybes?

Įsigiję išorinę bateriją internetu, nepamirškite perskaityti informacinį lapelį, kad mokėtumėte tinkamai rūpintis savo nauja baterija. Atsakingai naudojant, ji gali tarnauti daug ilgiau. Štai keli pagrindiniai dalykai, kuriuos reikia žinoti:

Stenkitės, kad baterija visada būtų įkrauta tarp 20 % ir  80 %.

Saugokite bateriją nuo šalčio, nepalikite minusinėje temperatūroje.

Saugokite bateriją nuo karščio, vasarą laikykite pavėsyje, gerai vėdinamoje patalpoje.

Populiariausios išorinės baterijos su 30 000 mAh talpa

Vartotojų atsiliepimai apie šios kategorijos baterijas – vieni geriausių. Tai pakankamai didelės baterijos, kurias mėgsta keliautojai, žygeiviai, studentai. Taip pat tokios baterijos gali būti geras pasirinkimas gyvenant vienkiemyje ar kaimo vietovėje, kur dažnai dingsta elektra. Namuose turėdami tokią įkrautą bateriją visada būsite tikri, kad reikalui esant galėsite įsikrauti telefoną ir susisiekti su draugais, giminaičiais ar pagalbos tarnybomis.

Šiuo metu populiariausios baterijos su greito krovimo funkcija, kurios leidžia įrenginius įkrauti greičiau. Taip pat daugeliui pirkėjų svarbu, kad vienu metu būtų galima krauti kelis įrenginius. Tiesa, šią funkciją turi bene visos išorinės baterijos.