Filtruoti pagal

Kaina

Kaina

  • 22,00 € - 60,00 €

Prekės ženklas

Prekės ženklas

Power bank 20000mah

Aktyvūs filtrai

Išorinės baterijos – puikus pasirinkimas, jei norite visada būti tikras, kad galėsite įkrauti savo telefoną, laikrodį ar ausines. Išorinė baterija 20 000 mAh – vienas populiariausių pasirinkimų. Tai pakankamai didelė baterija, kad telefoną įkrautų 3–5 kartus, taip pat, ji dar pakankamai pigi ir norint ją įsigyti nereikės didelės investicijos.

 

Power bank 20 000 mAh privalumai

 

Power bank 20 000 mAh kaina yra vienas didžiausių jos privalumų. Tai puikus pasirinkimas kainos prasme. Tokios talpos baterijos kainuoja 15–25 eurus. Tai tikrai nedidelė suma, kuri užtikrins, kad visada su savimi galėsite pasiimti „papildomos“ elektros energijos ir daugiau niekada nesijaudinti dėl išsikrovusio telefono.

 

Kaip išnaudoti visas power bank 20 000 mAh galimybes?

 

Laikykite bateriją visada įkrautą iki 80 %, tai reiškia, kad net jei kažkur nuspręsite išvykti neplanuotai – visada galėsite pasiimti bateriją su savimi ir ją naudoti. Be to – sandėliuoti šias baterijas taip pat patariama įkrovus iki tokios ribos. Išorinė baterija 20 000 mAh turėtų būti įsigyjama, atsižvelgus į jūsų poreikius. Pagal tai, kokias jungtis turi jūsų telefonas, laikrodis, planšetė, rinkitės ir atitinkamas baterijos jungtis. Kitų vartotojų atsiliepimai mini, kad vis dar nemažai įrenginių turi įkrovimo laidus su USB-A jungtimi. Jei ir jūs tokių turite – įsigykite atitinkamą power bank 20 000 mAh. O naujesni įrenginiai naudoja laidus tik su USB-C jungtimis. Todėl atkreipkite dėmesį, kokių įrenginių turite jūs ir ką geriau pasirinkti.

 

Ekspertų patarimai norintiems pirkti 20 000 mAh talpos išorinę bateriją

 

Įsigiję bateriją internetu, tikriausiai, taip ir liksite nepasikonsultavę su ekspertu dėl jos naudojimo. Štai pagrindiniai dalykai, kuriuos reikėtų žinoti:

       ·         Stenkitės palaikyti baterijos lygį tarp 20 % ir 80 % – tai optimalus kiekis, kuris tausoja bateriją.

       ·         Nelaikykite baterijos šaltyje, nepalikite automobilyje, išorinėje rūbų ar kuprinės kišenėje žiemą ar nešildomame sandėlyje.

       ·         Nelaikykite baterijos ten, kur itin karšta – uždarytame automobilyje vasarą, netoli radiatoriaus, krosnelės ir pan.

       ·         Reguliariai naudokite. Jei sandėliuojate ilgam laikui, kas kelis mėnesius patikrinkite, kad įkrovos lygis būtų 20–80 %.